Nieuws - pagina 2

5 December

5 December

05 december 2020 - Sint en Piet op visite. Gelukkig kon de Sint toch nog even komen op de 3e Dalton. Hij mocht slechts een pietje meenemen en dat was natuurlijk de yoga-piet.
pietengym

pietengym

03 december 2020 - Bij het Sintfeest hoort een echte pieten oefenbaan. Na afloop kregen de pieten een pietendiploma.
Het is weer kinderboekenweek!!

Het is weer kinderboekenweek!!

29 september 2020 - Het is weer zover! De kinderboekenweek staat in het teken van geschiedenis! En Toen..
Lees meer ›
Studenten!

Studenten!

20 september 2020 - Ook dit jaar hebben we weer stagiaires in de school. Op 15 september was hun eerste stagedag. Al onze stagiaires komen van de HvA en worden begeleid door de leerkracht/mentor en de opleider in de school. 

De LIO-stagiaires zijn aan hun laatste jaar bezig en mogen alleen voor de groep. De andere stagiaires geven hun lessen onder begeleiding van de leerkracht. Alle leerkrachten volgen een mentor opleiding om de begeleiding zo goed mogelijk vorm te geven. Op gepaste afstand werden zij verwelkomd met een gezamelijke luch.

Hermitage

Hermitage

20 september 2020 - Afgelopen week zijn de groepen 6 naar de Hermitage geweest. Dit was weer een groot succes!

Eerst gingen de kinderen kijken naar de tentoonstelling  'Juwelen!' Over de juwelen die gedragen werden aan het Russische hof. Daarna mochten de kinderen broches maken met allerlei glitters en glans. En dat is zeker gelukt zoals je kan zien!

Welkom!

Welkom!

17 augustus 2020 - Het is zover!!!

De scholen gaan weer beginnen en zoals jullie zien hebben we er zin in!!

We hopen iedereen weer te zien en gaan er een mooi jaar van maken!!

Helpen jullie mee?

Kijk ook eens op de pagina 'Groepen' voor meer nieuws uit de klassen!

29 mei 2020 - 
Trots

Trots

25 mei 2020 - We zijn ontzettend trots op Noor Hassan uit 8 B die dit prachtige gedicht heeft geschreven en hiermee de winnaar is van de 4e Poëziewedstrijd in de Pijp.

Omdat we op dit moment geen ouders in de school ontvangen prijkt dit gedicht bij ons op het raam zodat iedereen het kan zien. Gefeliciteerd Noor!!

We zijn weer begonnen!!

We zijn weer begonnen!!

15 mei 2020 - De eerste week zit erop. Het was maandagochtend best even spannend om  te beginnen, maar ook heel fijn om de leerlingen weer te zien.
We zagen gelukkig veel blije gezichten! In de lokalen en de gebouwen heerste door de verdeling van de groepen een rustige en fijne sfeer. Natuurlijk hebben we het liefst de school weer volledig in bedrijf. We wachten daarom de volgende persconferentie en aanpassingen van de maatregelen vanuit de overheid af.
Wij missen jullie!!

Wij missen jullie!!

25 maart 2020 - Lieve kinderen en jullie ouders,

 

We zijn alweer een tijdje gesloten en we doen ons best om jullie elke keer werk op te sturen en leuke lessen en challenges voor jullie te bedenken. Maar oh, wat missen we jullie!!

We hopen dat we jullie weer gauw kunnen ontvangen in onze school!!!

 

Team 3e Dalton

 

Veiligheid!

Veiligheid!

12 maart 2020 - Elk jaar gaan de leerkrachten, die in het bezit zijn van BHV-certificaat op herhaling. Ook dit jaar zijn we weer op de hoogte gesteld van nieuwe inzichten en herhalen we de belangrijkste items. Voor school betekent dit ook dat we 2 keer per jaar een ontruimingsoefening organiseren. In het begin van het jaar een aangekondigde oefening en later in het jaar volgt er een onaangekondigde oefening.
Fietsen!

Fietsen!

06 februari 2020 - De fietsenrekken worden vernieuwd! Vanaf 11 februari mogen de fietsen niet meer bij ons voor de deur staan. In verband met de drukte in de straat vragen we jullie week 7 zoveel mogelijk lopend naar school te komen.
Staking

Staking

24 januari 2020 - 
Lees meer ›
December nieuws

December nieuws

02 december 2019 - 
Lees meer ›
Liedjes oefenen!

Liedjes oefenen!

27 november 2019 - 
De pieten kwamen even op visite!

De pieten kwamen even op visite!

27 november 2019 - 
1 2