Nieuws

Musical #DagKleineIJstijd

05 februari 2019 - Woensdag 30 januari stond in het teken van de musical en wat was het een succes.

Teamwork makes the dream work!

Karin dank voor het vertrouwen in Tussen Zang en Dans. Blij om te horen dat jouw verwachtingen zijn overtroffen. Esther dito voor de passie en enthousiasme waarmee je dit project te lijf bent gegaan.

Mitch geweldenaar dat je bent! chapeau!

Noortje je was onze rust in de branding! Dank je wel!

Danceney dank voor de geweldige outfit. Noel en Abel zagen er top uit!

Brenda dank voor het inspireren om dit project ook de derde dalton neer te zetten.

Ten slotte maak ik een diepe buiging voor Charlotte en Anno van Basisschool Elzenhagen in Nieuw Noord. Mede dankzij jullie hebben wij vandaag op de Derde Dalton heel wat kindjes, papa’s, mama’s en leraren onwijs trots de deur zien lopen. Ook onze nieuwe directrice was zeer onder de indruk! (Steffen Dosoe)

 

Wat was het te gek vanochtend! Heb genoten van alle kinderen en ouders die aan het genieten waren, van zoveel moois dat in korte tijd is ingestudeerd. Hulde aan jullie allemaal, voor jullie 'omschakelen', want je moet zomaar even iets gaan organiseren na de kerstvakantie en tijdens de Cito-weken.....ik begrijp goed dat dat nogal hectisch kan zijn.

Proficiat dus met dit succes. En hoewel het uiteraard gaat om de ervaring, om de samenwerking aan een voorstelling, was duidelijk te zien en te horen dat jullie ook nog eens een aantal podiumtalenten hebben rondlopen op school! (Brenda Jonker)

 

 

Nieuwe directeur per 1 maart 2019

05 februari 2019 - Per 1 maart 2019 wordt Maaike Sluijter de nieuwe directeur van de 3e Daltonschool.

Wij zien in Maaike Sluijter een talentvolle directeur en verwachten dat zij haar zeer brede ervaring als leerkracht, intern-begeleider (tevens coördinator van het IB-netwerk), MT-lid en waarnemend-directeur en directeur zal weten te koppelen aan haar enthousiasme en ambitie om gezamenlijk met het team vorm te geven aan de verdere ontwikkeling van de 3e Daltonschool. Het bestuur zal daarbij zorg dragen voor voldoende inwerktijd en een gedegen begeleiding. Maaike is goed bekend met de buurt van de 3e Daltonschool, want zij heeft lange tijd gewerkt op basisschool De Springstok in de Pijp. Momenteel is zij directeur van de Boekmanschool in de Plantagebuurt.